Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Απογοητευμένος με τον Atkinson o Mark Hughes

Απογοητευμένος με τον Atkinson o Mark Hughes

Ο Mark Hughes δεν ήταν σίγουρα ένας χαρούμενος άνθρωπος με τον διαιτητή του χθεσινού Stoke-Liverpool, Martin Atkinson, όπως δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο προπονητής των Potters θεωρεί καθοριστική τη στιγμή της μη αποβολής του Simon Mignolet στο 39ο λεπτό όταν και ο Βέλγος τερματοφύλακας της Liverpool είδε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή για την ανατροπή του Mame Biram Diouf.

Έξαλλοι με τον Atkinson o Hughes και οι παίκτες του
Έξαλλοι με τον Atkinson o Hughes και οι παίκτες του

« Είναι η στιγμή κλειδί κατά τη γνώμη μου. Απορώ πως ο διαιτητής και οι επόπτες δεν είδαν πως είναι καθαρή ευκαιρία για γκολ.  Αν ο τερματοφύλακας δεν ρίξει κάτω τον Diouf είναι κενή η εστία, 1-1 και το παιχνίδι πάλι από την αρχή.  Ήταν και σε ένα σημείο που είχα αρχίσει να ζορίζουμε τη  Liverpool. » είπε ο Ουαλός.

Βέβαια οφείλουμε σε αυτό το σημείο πως η απόφαση του Atkinson να κιτρινίσει το Mignolet έχει νόημα καθώς μάλλον θεωρεί αφενός πως ο Gomez είχε καλύψει την απόσταση με τον Gomez και αφετέρου μπορεί να εφάρμοσε αναλογικά το νέο κανονισμό για τις καθαρές ευκαιρίες για γκολ, σύμφωνα με τον οποίο ένας παίκτης που στερεί από άλλον καθαρή ευκαιρία για γκολ μέσα στην περιοχή δεν αποβάλλεται εφόσον προσπαθεί να παίξει τη μπάλα ακόμη και αν ανατρέψει τον επιτιθέμενο. Και λέμε αναλογικά καθώς ο κανονισμός αναφέρεται στην περιοχή. Οπότε ίσως ο Atkinson θεώρησε πως ο Mignolet έχει πρώτο στόχο τη μπάλα και όχι την ανατροπή του Diouf.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com